Poštovani, tijekom pandemije COVID-19 dostupni smo na 095 857 8325 (Radio) i 099 600 2500 (Geo)

Najnovije vijesti i događanja

Projekt sufinanciran sredstvima Europske

Bespovratna sredstava se financiraju iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.–2020.

Projekt sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. u sklopu natječaja E Impuls, referentna oznaka Poziva KK.03.2.1.06

Referentna oznaka: KK.03.2.1.06.0126
Naziv projekta: Ulaganje u proširenje kapaciteta poslovne jedinice poduzeća Komteh d.o.o.

Najam radio stanica

Ukoliko vam je potrebna komunikacija na vašem eventu, utrci, snimanju, partiju, ... kontaktirajte nas. Od najma nekoliko Motorola stanica sa ili bez slušalica, do događaja koji zahtjevaju i preko 100 ručnih radio postaja i repetitor, sve imamo spremno za vas.

Digital Mobile Radio

DMR je otvoreni digitalni radio standard koji spada pod PMR standarde, tj. on je napravljen za profesionalne korisnike. ETSI (European Telecommunications Standards Institute)ga je objavio 2004. godine i cilj mu je ostvariti visoko učinkoviti profesionalni bežični komunikacijski sustav sa nižom cijenom i manjom kompleksnošću postavljanja potrebne opreme i njeno održavanje, kao i održavanje cijelog sustava.

Razlike između TDMA i FDMA

Razlike između TDMA i FDMA

TDMA (Time Division Multiple Access) ili višestruki pristup po vremenu i FDMA (Frequency Division Multiple Access) ili višestruki pristup po frekvencijama, su alternativne metode za dobivanje željene širine spektra sa RF kanala. Neki standardi koriste TDMA, a neki koriste FDMA. 

Komteh modemi - modemi za prijenos podataka radio-vezom

Od osnivanja 1990. godine, glavno područje djelovanja Komteha su radiokomunikacije, odnosno projektiranje, razvoj, proizvodnja, dobava, montaža i održavanje radijskih sustava, opreme i komponenti. U tom okviru osobito važno polje je razvoj i proizvodnja radio-komunikacijske opreme, poput prijamnika, odašiljača, RF filtera, antena i antenskih sustava, kontrolera, digitalnih i tonskih signalizacijskih sklopova i drugog. Jedan od produkata razvoja je porodica modema namijenjenih prijenosu podataka monokanalnim i pokretnim radijskim vezama.

Motorola DP4000 serija radio postaja

Motorola DP4000 serija radio postaja

Motorolina Mototrbo DP4000 serija ručnih stanica nudi bogat set značajki i funkcionalnosti ukomponirane u snažan uređaj. Odličan su odabir za javne službe ali i za firme i poduzeća koja se bave proizvodnjom, industrijom i privatnim prijevozom. DP4000 serija nudi napredne aplikacije i usluge prilagođene vašem poslovanju pružajući odličnu kvalitetu zvuka, zaslon u boji, integrirani Bluetooth za prijenos zvuka i podataka, napredni GPS sustav i mogućnost slanja tekstualnih poruka.

Arhiva

Koristimo kolačiće kako bismo vam osigurali najbolje iskustvo na našim stranicama. Korištenjem naših stranica pristajete na korištenje kolačića. ×